Allround Sign Service | BERGSTRAAT 23 | 5581 BL WAALRE

+31 (0) 651 58 44 67        info@allroundsignservice.nl

Service & Montage

Allround Sign Service kan de montage verzorgen van alle soorten signing. Dat varieert van een hoogwaardig LED screens tot een simpele folietekst plakken.

Door de jarenlange ervaring op montagegebied hebben we alle benodigde kennis en kunde in huis om uw signing snel en vakkundig te monteren.

Mochten we specialistische kennis niet direct voorhanden hebben, dan weten we deze, dankzij ons uitgebreide netwerk te achterhalen.

Ook wanneer er een storing optreed aan uw signing dan kan Allround Sign Service deze oplossen, daar waar anderen afhaken gaan wij door en kunnen altijd een oplossing vinden.

Allround Sign Service is aangesloten bij Uneto-VNI en heeft een SEI erkenning. Daarbij is er ook een NEN1010, NEN 3140 en een NEN 50107 aantekening waardoor wij gecertificeerd zijn om aan laag- en hoogspannings installaties te werken en te keuren.

Verder zijn wij VCA-VOL gediplomeerd, in bezit van veiligheidsdiploma werken op hoogte, diploma veiligheid langs het spoor, beheersing van CROW.


Allround Sign Service beschikt o.a. over volledig geëquipeerde montagewagens in neutrale kleur.

Alle (elektrische) gereedschappen, valbeveiliging en klimmateriaal is gecertificeerd en goedgekeurd.

Wij zijn tevens voorzien van een 4 mtr aanhangwagen en een rolsteiger tot 6 mtr werkhoogte.

Leveringsvoorwaarden en garanties

Voor bedrijven:
Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007)

Onderhoud lichtreclame:
Algemene Onderhoudsvoorwaarden en Voorwaarden voor Storingsopheffing Lichtreclame volgens laatste gedeponeerde versie Uneto-VNI